Sparta åttonde hyllar! Innan duell med Olomouc tacka hjältar

Redan 2009 fick leda Sparta hockey inspirerad och modellerad efter den NHL den första idrottsförening i Tjeckien började handling “hyllar Sparta.” Projektet, där spartan tacka IRS komponenter, fira åttonde år, vilket kommer att kulminera i fredagens hemmamatch med Olomouc. 44th omgången duell hockey Tipsport Extraliga föregår ceremonin och spartanerna gjorde återigen en speciell tröjor som efter matchen auktioneras på auktion.

flydde åtta år sedan den första upplagan av “hyllar Sparta”, där Praguers tacka komponenter av IRS.


Tändstickor Zlin och Mlada Boleslav väckte stor respons och Spartan-projektet, inspirerad av de åtgärder som NHL har blivit en traditionell händelse.I fredagens match med Olomouc på is O 2 arena kommer att kulminera i den åttonde upplagan, som bär undertiteln “Legends legender”.

Medlemmar i Club legender HC Sparta Praha i det kommer att utgöra en legend bland de som räddar liv varje dag och hjälpa människor. “Under innevarande säsong har vi beslutat att främja projektet inblandade Spartan legend som hjälper presentera öde legend bland räddarna, brandmän, poliser och soldater”, förklarade talesmannen club Tomáš Zetek.

Komponenterna i IRS och soldater denna gång för att representera MD. František Ždichynec, brigadgeneral Emil Bořek, Ing. Zdeněk Nytra en generallöjtnant JUDr. Jiří Kolář.De ovan nämnda hjältar den aktuella dagen läggs Pavel Richter, Lubomír Pěnička, Miroslav Kuneš och John “Gusta” Havel, som hjältarna möttes i historiska områden och museer i det integrerade Rescue System.

matchen med Olomouc återigen titta på trångt läktare, eftersom Sparta match med Trinec och Hanako distribueras till företrädare för IRS soldater och flera tusen biljetter. “Precis som förra säsongen, när åtgärden Sparta hyllar hölls för första gången på O2 Arena var i båda matcherna släpps tillsammans om sexton tusen biljetter”, säger Zetek.

okonventionella match kommer att föregås av ceremonin, då presentera sina berättelser och legender nämns nationalsång Procure Music slott vakter och polis.Fans kan se innan matchen framför O 2 Arena utställning av veteranbilar av IRS.

Sparta skänker regelbundet hålla två hemmamatcher, och annars är det inte i år. Liksom tidigare år, förutom att bära särskilda tröjor som fans kunde se redan mot Trinec. “Efter en mycket lyckad återgivning av brandbekämpning uniformer från förra säsongen, bestämde vi oss för att skapa en klänning som hänför sig till arbetet med kolla här räddnings”, säger han om denna idé Zetek.

Gen. och advokat.Jiří Kolář Jan Gusto Havel

  • < / li>

Red tröjor sedan gå till auktion vars intäkter kommer att läggas till intäkterna från den årliga auktionen av tröjor i december 2016 och kommer att doneras till stiftelsens konto poliser och brandmän och militär solidaritetsfond.Kanske är det inte så lätt, eftersom de själva hockeyspelare efter det första spelet, när krossade Trinec 12: 3., Medgav att de klär inte vill ge en hand

“Vi kommer Brizky (ägare Peter Birch) huruvida låt oss till slutet av säsongen “, klicka här skrattade han anfallaren Michal Řepík som undertecknade fördämningen med ett mål och två bortgång. För sanningen gav honom också hans lagkamrat Brian Ihnačák: “De är väldigt fin klänning, jag gillar det.” För italienska anfallaren är den första erfarenhet av Holdem, medan närmaste konkurrent från Olomouc hade med sig har upplevt

Hanáci inom HOLD presenterades vid Sparta hade förra året och resten efter slaget tog bort en punkt för nederlag 1: 2 efter straffar.. Minst lika vinst kommer att vilja tänka på den här tiden och kommer säkert hoppas att inte möta ett liknande öde som Trinec stålarbetare

show av all tröjor ACTION “SPARTA hyllar”

klicka