Sex obesvarade frågor från den första insamlingen “Spartaka”

Det är dags att ta mellanliggande resultat av den färdiga samling i Abu Dhabi, och lösa vissa problem i att bygga en röd-vit mekanism.

I samband med insamling, förutom två träningar på en dag, teorilektioner, och om den fysiska Grunden för resten av säsongen, “Spartak” har tillbringat två kontroll-spel, alternativt ge den tråkigaste och mest underhållande matcher i ryska pre-season. För det första, de slog den Kinesiska klubben “Henan Jianye”. Denna mediokra laget nästan bortskämd den röd-och-vit början av förberedelserna för den andra delen av mästerskapet. Trots att world football stars, hastigt flyttade till Kina, turnerat club sidan av hans spel att han nästan förlorade till framstående Moskoviterna. Endast tack vare ett mål från Kombarov straff (och även då, och vid andra försöket), “Spartak” besegrade motståndare. Matchen var ganska minnesvärd episod där Promes i ett anfall av ilska, nästan slå ett dussin Kinesiska. Men, partner släpade Quincy, som domaren gav ett rött kort.

Trots att Spartak spelade under belastning, match kvar ett ganska tråkigt intryck. De unga människor som Alenichev tog insamling, visade ingenting, och de “gamla” som spelas som om ens sparka på en boll på stranden med de infödda i Bali.

Den andra matchen var mycket roligare och bättre än det första. Och motståndaren var mer allvarlig – en medlem av den sista Champions League-klubben “Slalom”. Första halvåret, som lämnade den ungdom, som stöds av ze Luis, som slutade på noll. Men den andra halvan av säsongen, var en fröjd för ögat. Spelade bas, plus alla samma se. I slutet fem obesvarade mål, varav ett var gjorda av spelare från Kap Verde kick.

Det övergripande resultatet av de två möten – 6:0, vilket gjorde att de röd-vita i ett bra mentalt tillstånd att närma sig en andra samling planerad till 1 Februari.

Men alla brännande frågor besvaras insamling i Abu Dhabi? Snarare höja nya. I själva verket, alla intryck från “Spartacus”-2016 är ökänd 6:0. Sex obesvarade mål i porten rivaler, men sex obesvarade frågor som till stor del är retorisk.

Vem kommer att spela i Centrala försvar?

Möjliga vård Serdar Taski, och sannolikheten för att “Spartak” i sin position som ingen kommer att köpa in Alenicheva utmanande. Sett i schack terminologi, Herr Talman var i position zugzwang, när någon rör sig i frågan om den Centrala zonen kommer att vara felaktiga och leder i slutändan till betydande brister.

Allvarligt platsen Uppgift, verkade som att de har spelat med bocchetti, kan betraktas som tre kandidater. Det är Makeev, som med lätt hand Karpin bytte från vänster tillbaka till Central; Kutepov, gjorde flera poäng fel i falla, erfarna Granatäpple, som det verkar är ännu inte helt hemma i “Spartacus”, och är ett pålitligt bålverk till försvar.

Zotov – inför den nuvarande “Spartacus”?

Det har länge varit det spel i Moskva laget var personifierade av sådana människor som: Sticklingar, Gavrilov, och senare Tsymbalar, Tichonov. Det var en kollektiv bild av fotboll. Nu så är Zotov. Han är en kille som förtjänar respekt. Skakade hans lån, kunde få fotfäste i kärnan i laget, han är en mycket hårt arbetande, flitig. Bara liksom förvånad över att nästan släpps ut på marknaden i sommar, höst Zotov blev nästan en hörnsten i systemet Alenicheva. På träningsläger i Abu Dhabi mittfältare blev den starkaste spelaren i slutet av “yo-yo test”. Och det säger en hel del.

Det verkar som han, och inte Promes representerar situationen i “Spartacus”. Att Zotov är en slags kollektiv bild av den aktuella Spartacus: stjärnorna på himlen är inte tillräckligt, inte en ledare på planen, men flitig löpare, club patriot som kommer att arbeta vid behov och 180 minuter. Så du kan säga att om nästan vem som helst. På samma sätt, outtröttligt kunna köra Glushakov, Kombarov, Parshivlyuk. Men ingen i laget är inte en ledare på planen. Zotov sådana alltför aldrig var. Det är kanske därför som klubben är i ingen brådska att förnya hans kontrakt, ända till slutet av nästa sommar. Även om head coach har redan uttryckt önskemål om att behålla de spelare som han vet i Tula “Arsenal”.

Partner: åsikter om oss och även sidan – klick men också vår nyaste partner se här