Mad match Arsenal! Målvakten gick för en öl på lekplatsen körde Hairless

Dauntless rida på engelska FA Cup avslutades för Sutton, den femte ligan team, osmifinálovým måndagens match med Arsenal (0: 2).


Klubben från södra London mot motståndare från topp konkurrens vara sämre och inte låta honom spela i en uppvisningsmatch takt. Dessutom har den berömda “kanonýrům” ställdes några överraskningar, om det var förbudet mot tuggummi, regelbundet uppfriskande substitut eller något märklig maskot.

spel med den berömda Arsenal, var det för femte liga Sutton semester. Den lilla arenan äntligen fått tillfälliga renoveringar, bland annat en TV-studio för besättningen från BBC om Gary Lineker, men skyldigheten spelare förblivit densamma.I ersättnings målvakt Wayne Shaw, som blev en stjärna av Internet, var han tvungen att ta på sig rollen av rengöringsmedel och innan spelet hoovered runt bänkarna.

Arsenal spelare får utöver måttliga omklädningsrum och särskilda regler. Ingen av dem, till exempel, var inte tillåtet att köra i planen med gummi i munnen för att dess efterföljande vyplivnutím burk konstgräs.

På boken, men i första halvlek gjorde resan en av de udda fans och ytter Alex Iwobi tvungen att beundra hans ovanliga dräkten -. shorts och gummi mask giraff maskot hemmalaget

Arsenal i första halvlek kunde bara två skott på mål, en av dem men fann sin väg in i mål sköt Lucas Perez.Spelare Sutton, trots de negativa resultatet av matchen tagande och outnyttjad målvakt Shaw även halvtid paus återhämtade från bänken direkt till baren, där flöt öl flödet.

Under den andra halvan, när han hade Sutton spillo någon substitution du igen på bänken hade en kött paj. Foton surfat omedelbart fotbollsvärlden

Fred gäster sa Theo Walcott, som i den 55: e minuten efter en visa vacker handling ökade till 2. 0 och därmed gjorde sitt hundrade mål i jersey av Londonklubben. Inhemska och sedan skakade även stämplade bar grindar som platsen Petra Čecha för andra raka vakten David Ospina.

Ett annat mål har inte lagt till några Premier League skyttekung Alexis Sánchez, som spelade de senaste femton minuter.Arsenal och efter att ha vunnit 2: 0 avancerade till kvartsfinal, där det kommer att vara en annan motståndare från de lägre divisionerna, Lincoln United

Sanna hjältar men de var underhållare av Sutton, där planen efter matchen rusade en klicka skara entusiastiska fans <.. / P> läser den här artikeln