Kort sagt, alle startede ud som dette

Dette er den femte tour jeg kan se i båndet statusser Facebook og Twitter bare helvedes kvaler om emnet “geni” Guardiola. Det geni, der citeres, ikke fordi jeg tvivler på hende, men fordi det er gengivet gentagne gange citerer forskellige bloggere/journalister/.

Kort sagt, det hele startede som denne.

Første (den 6.), han, Pepe, som har opfundet en ny taktisk ordning, hvor vi fandt et fremragende sted på banen, Gael Clichy. På det tidspunkt var der ingen tegn på problemer, var det stadig August. Derefter (efter 5 minutter), der blev oprettet omkring to ekstreme forsvarere, var det stadig August, og samme dag, men jeg er ikke særlig fussed. Derefter (minut til 30 minutter) han mirakuløst blinkede uforklarlige defensive Midtbanespillere, som var enten om Boksning er, at boksere, eller udlændinge Unibet (gennemgang og mening om Unibet). 10 minutter senere efter et Orgie, der er beskrevet ovenfor, for nylig smækkede med Roskomnadzor på en berømt hjemmeside, jeg har lært, at alt dette, uden at overdrive, “strålende”.
At forsøge at forstå, hvad der er så revolutionerende, der sker i EPL, opdagede jeg, at Manchester city spiller hjemme “Sunderland” 1:0. Ja, det var den første runde. Jeg tror, de i sidste ende vandt 2:1.

Hver efterfølgende runde blev som den første (i løbet af en kamp med Manchester United jeg slukkede Twitter til at gå til helvede, og ikke gå til status Sports.ru og Search). I dag, desværre glemte DET igen. Kort sagt – Guardiola fandt nogle geniale taktiske anvendelse af målmanden Claudio Bravo. I Almindelighed, er at indse, at Manchester city styr på hjem “Bournemouth”, Claudio Bravo, tilsyneladende, gav geniale taktiske Bet365 (Læs mere om Bet365) kiks (Ja, mod “Bournemouth”), besluttede jeg mig for at Topstitch denne vrede kolonne.

Forstå, jeg har intet imod Manchester city som en fodbold klub, der ikke har. Nå, noget af denne skole i stil med “Site”. Kontant øjeblik i fodbold til at fordømme alle på en eller anden måde mærkeligt. Hvad træner ikke ønsker at vokse? Det var en succes uden finansiel investering? Som football Betfair (Revision og Bonus) club blev top på donationer fra brugerne i “Yandex Penge”? Nej, de penge er godt, endda meget. Ikke i en sådan mængde, at “Etihad” – det gør ikke noget, er et andet spørgsmål. Der er de, fordi der er sheiker. Og dårlig, vil jeg gerne understrege, det er ingenting. Jeg tror fans af “Dynamo”, for eksempel, ville ikke nægte nu. Fra Vincent Kompany, David Silva, Sergio Aguero. Ja, det er alt hvad du har brug for.

Personligt imod spillere jeg også gjorde, som ikke har. God sådanne spillere, kvalitet. Aguero så Generelt, verdens måske bedste angriber i øjeblikket. Men irriterende mig, og jeg formoder, de fleste af de haters, “city”, som ikke selv fodbold komponent.