Holuša har planer for Memorial Josef Odložil slå rekorden

Først av alt, hjemme atle stjerner tiltrekker fans 22. årlige Memorial Josefa side. En av dem, Jakub Holuša det ville være i gang for 1500 m glad brøt rekorden ikke bare møte, men også en tsjekkisk rekord.


110m hekk bord Petr Svoboda.

mulighet til å utføre foran Praha publikum, men også for å vise sin form før Lag-EM i friidrett (juni 20-21) vil være i mandag juni 8 utøvere på den tradisjonelle Memorial Josef Odložil til Julisce. Her presenterer vi en rekke tsjekkiske stjerner, men også utenlandske tå.

“Det er et utmerket utgangspunkt mulighet for tsjekkiske idrettsutøvere. Jeg håper det vil bli enda større startfelt tsjekkere.Hovedsakelig ønsker jeg arrangørene av bedre vær enn i Ostrava, “sa president Athletic Federation Libor Varhaník kaldt og regnvær i Golden Spike konkurranse.

Man bør være tilhengere av friidrett for å konsentrere seg om å kjøre på 1500 meter, der innendørs europamester fra samme Jakub spore Holuša forsøk på å slå rekorden ikke bare møte, men også en tsjekkisk rekord. “Vi vil gjøre det for ham de beste forholdene. Vi har allerede avtalt ledninger, “sier møtet direktør Miroslav Ševčík. Nåverdien tsjekkisk rekord, som i 1983 kjørte Jan Kubista er 3: 34,87.Holuša i midten av mai i Doha kjørte en 3: 35.98

På 400 meter vil vise neste europeiske innendørs mester, Dukla utøveren Pavel Maslák.. Gjestene kan også nyte det viser hekkeløper Petr Svoboda, vil pole vaulter ikke glipp Jan Kudlička og Michal Balner. Kladivářské å gå inn i buret bronse mann fra MS 2013 Lukáš Melich. Utstillingen omfatter også skutt putter Jan Marcell, Tomáš Staněk, startlisten er også Ladislav Prášil. Men de (Betfair) siste ukene av sliter med skader.

“i innendørs sesongen, han hadde et problem med hoften. Han gjennomgikk behandling praktisert, men det ble ikke bedre mye. Han gikk til Berlin for å Dr. Müller-Wohlfahrt, hvor han fikk noen injeksjoner og rette den.På mandag, da jeg snakket med ham, syntes han å være helt frisk. Nå handler det om praksis, ikke i Afrika, så jeg kan ikke si hvor mye av det er å være forberedt, “forklarte landslagshovedtrener Tomáš Dvořák.

Blant de utenlandske utøverne er på startlisten, for eksempel, den overraskende vinneren oštěpařek of Gold Spike i Ostrava israelske Marharyta Dorozhonová, 400 meter på bane med hindringer viser amerikansk Kori Carterová. Tvert imot, vi vil savne den tsjekkiske spesialist på dette sporet, og Denisa Zuzana Hejnová Rosolová.

“Dessverre falt i to (Expekt) tiden Diamond ligaer, som våre beste løpere deltar,” sa Sevcik.På grunn av begrensninger i de pre-OL sesongstart på Julisce (Bwin) ikke kaste eller spydkaster Barbora Špotáková.