Hockey Sparta maksaa kaksintaisteluun Brno Project Spartan verta

Tiistai 22. kierroksen ottelu pelataan jääkiekkoa liigan vastaan Sparta Brno omistettu järjestää juhlavuoden 10. painos Project Spartan verta. Avunantajat hänet on vapaa pääsy summa odotettua paljon tukea faneilta vierailevat Comets voidaan olettaa, että vierailu voisi kiivetä kymmenentuhatta rajaa.

Ennen ottelun tapahtuu viereisen kauppakeskuksen Galerie Harfa myös kirjoittaa rekisteriin luovuttajien hematopoieettisten kantasolujen ICEM. “On tarpeen jatkuvasti täydentää monia uusia luovuttajien, koska lääkärit valitsevat luuydinsiirron hoitona menetelmää useammin. Etsi ottelua luovuttajan ja potilaan ei ole helppoa. Lisäksi on monissa tapauksissa ainoa hoitomuoto,” muistutti tapahtumista koordinaattori Gabriela Hoskova.

Kolmen minuutin välein, kun taas maailman sairastuu heikentynyt hematopoieesia toiselle henkilölle. “Viime vuosina osuus löytää sukulaisluovuttajan perheessä vähenee, ja monet potilaat löytyy pelastuksen juuri kansallisen tai kansainvälisen rekisterin”, selitti Hoskova kanssa linkki nettisivulle darujzivot.cz.

Spartan veri on jo vahvistettu pisteen kauden, perinteinen Praha klubi. Hänen verensä luovuttavan hänet kannattajia, mutta myös itse jääkiekon pelaajat, valmentajat, seuran edustajat ja legendoja historiasta.