GI produse de bază

tabelul dieta dieta este împărțit în două etape. În timp ce prima are loc scăderea în greutate, iar în timpul celui de al doilea rezultatele obținute se fixează. Luați în considerare fiecare dintre etapele de mai multe detalii.
Prima etapă

Durata acestei etape depinde de numărul de kilograme în plus. În timpul acesta a permis de a consuma numai “produse bune”, adică cei care au GI nu mai mult de 50. În acest permise de produse este necesară și combina în mod corespunzător. Astfel de alimente cu un indice mai mult de 20 nu pot fi consumate împreună cu alimente care conțin grăsimi (lipide), la atare se referă – brânzeturi, carne, uleiuri vegetale, carne de pasăre, grăsimi animale, pește și așa mai departe Interval între prize de date de tipuri de produse ar trebui să fie de aproximativ trei ore. Alimente cu un indice nu depășește 20 de permis este cu mult orice și în orice cantitate. În principal, la ea se referă legume de culori verde, vinete, varza, ciuperci și roșii.

În plus, în perioada de respectarea dietei trebuie să fie complet excluse din meniul de produse, în componența cărora intră simultan si carbohidrati, si grasimi, de exemplu, inghetata, ciocolata, ficat, avocado, cartofi prăjiți, nuci, ciocolată și așa mai departe, de Asemenea, în timpul primei etape ar trebui să renunțe la orice fel de gras și dulce de produse lactate. Excepție constituie doar brânză. Interzicerea completă impune și la băuturile alcoolice.

Mese ar trebui să fie regulat. Într-o zi, cel puțin, ar trebui să fie de trei mese. Cel mai dens dintre ele se recomandă de a face micul dejun, iar cea mai ușoară – cina, masa de seară, încercați să efectueze cât mai curând posibil.

Meniu de dieta, încercați costa, care aderă la următoarele principii:

Pentru a începe ziua bine cu orice fruct sau . Le consumați pe stomacul gol, toată restul de alimente, destinate pentru micul dejun, este recomandat numai după o jumătate de oră după fructe. La micul dejun în valoare de nutriție de proteine- masă. De exemplu, acest lucru poate fi scăzut de grăsimi branza de vaci sau iaurt cu o felie de pâine, griș sau lapte degresat și fulgi de ovăz. Sau, micul dejun poate fi proteino-, dar atunci el nu ar trebui să conțină carbohidrați. De exemplu, el poate, în sine include conținut scăzut de grăsimi brânză de vaci, ouă, brânză, șuncă. Dar numai în acest caz fructele se recomandă să fie eliminat, sau le va mânca cu cel puțin două ore înainte de micul dejun.
La masa de prânz este mai bine să consume alimente bogate in proteine alimente cu lipide și completa ei de legume. Ca bază de preparate poate fi pește, carne, fructe de mare, carne de pasăre, ca o garnitura de legume. În acest caz, de cartofi, de fasole, orez alb, porumb, linte, paste, trebuie să renunțe.
Seara de masă poate fi fie proteine-, sau proteino-. Pentru prima variantă se potrivesc preparate din orez brun, paste, fabricate din făină de grâu, legume cu sosuri și legume preparate. Pentru al doilea – o combinație de legume, supe, tocane, salate, ouă, pește, brânză de vaci și păsări de curte.

Dieta – meniu pentru o săptămână:

Dimineață de zi cu zi trebuie să mănânce de unul sau mai multe sau bea un pahar proaspat de , de la magazine de suc este recomandat să renunțe, deoarece acestea conțin zahăr. Pâinea și pastele este permis să consume numai din făină de grâu.

See more: fogyókúrás italpor and a page for Romanians pastile slabit eficiente si rapide