Federer: szeretnék lenni, mint Connors egy Agassi

Bratislava. Pete Sampras uralkodott hosszú fehér sport, még egyszer nézett hokis Wayna Gretzkého recept, meddig hogy tartsa a formáját. Federer ismét bet365 élő fogadás ihlette szereti a Andre Agassi, Rod Laver és Jimmy Connors. Ezek mind legendák, melyek képesek voltak nyerni nagyobb versenyeken, és harmincas éveiben járó.

A híres svájci teniszező belép a negyedik évtizedben élete hétfőn a Rogers Cup Montreálban. „Hogy őszinte legyek, úgyhogy várom. Kíváncsi vagyok, hogy nekem ebben az időben, a kanadaiak ünnepelni. Néha, amikor én mérkőzést kórus énekelte a népdalt: Jó szerencsét, egészséget,” eszébe a verseny előtt Federer. Federer: Terveim az elkövetkező évre

Kerek születésnapot, de nem kényszeríti őt, hogy kezdje számba veszi az elmúlt vagy gondol a közeljövőben.Azt írja cseh portál lidovky.cz, Federer a végén pályájuk biztosan nem veszik figyelembe.

„A tervek Nekem leginkább bet365 online sportfogadás az elkövetkező évre. Látom a londoni olimpia, és talán valamit értük. Továbbá, nem néz ki”, ő elismeri az ember, aki töltött rekord 237 hétig, mint a világ első számú nélküle idején valaki leváltották.

Most már csak a harmadik játékos rangsor a fiatalabb játékosoknak Novak Djokovic és Rafael Nadal.


Annak ellenére, hogy kemény verseny, de szeretné, hogy az utolsó szakaszban karrier kinyújtotta lemezgyűjteményének tizenhat Grand Slam trófeát más szemüveget.

„akarok lenni, mint Jimmy Connors, Andre Agassi, Rod Laver és Ken Rosewall. Tudták, hogy nyerni, kortól függetlenül.Megtapasztaltam egy csomó, és tudom, hogy amikor leülsz minden rendben, van esélye nyerni nagy versenyeken. Magam vajon mi mást tudok bizonyítani mindent. Mégis azt hiszem, „ismeri el Federer. Harmincas élvezi

Míg más öregedés ijeszt svájci óriás élvezni. Ez egy boldog férj és apa a két kislány.” Örülök év frissül. Ünnepeld harminc sokkal jobb, mint húszéves srác. Számomra szépek idők és élvezze őket, „sajnálja teniszező.

Azt mondja magáról, hogy ő a bölcsebb és tapasztaltabb, de mielőtt közeledik az utolsó Grand Slam szezon, US Open, kezdődik augusztus végén, még csak elismeri egyik hátránya. Tartózkodó csúcsformában számára mindig nehéz.

„a nehéz készül változatlan.De egy hallgatni a test sokkal több? Kell. Rendelkezik sok ezer mérkőzést? Azt. De minden reggel felkel és megy a bíróságra, ami van most jelenleg elérhető. Tehát csak az, hogy „mondta Federer.

bet365 fizetési módok