AFC Bournemouth – Crystal Palace

Beküldte körben az angol Premier League-én, kedden este kínál egy meglehetősen széles menü, mely magában foglalja Bournemouth párbajt megtakarítás a Crystal Palace.

A hazai csapat nem képezik az elmúlt hetekben nem ideális, különösen, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a karácsonyi ünnepek után csendesen suttogott egy lehetséges támadó első felében az asztalra. Nem igaz, hogy Eddie Howe nevetett ezen kitérő, másrészt, ha Bournemouth idén tartotta a Három-célok vezetnek ellen a londoni Arsenal, lehetetlennek tűnt, hogy egyszerűen semmi. De Cseresznye ezen ólom és elvesztette azóta vár minden győzelem – először az FA-kupa Millwall engedett nagy 0: 3, majd elvesztette a párbajt Hull és Watford saját talaj csak zremizovali.

Ez a Crystal Palace tapasztalható valóban katasztrofális szezon. Annak ellenére, hogy azt Bet 365 mondta, a szezon előtt kevesen, akiknek egyetlen célja a többi ebben az évben kell élni. Javítására még mindig nem eredményez változást a menedzser, de a bíró magad – az utolsó győzelem az egész London nyúlik vissza, a december elején, amikor még uralkodása alatt Alan Pardew Palace söpört Southampton. Azóta azonban, a nyolc bajnoki mérkőzést részesült csak két pontot, és jelenleg húzás fut a négy bajnoki vereség a sorban.

Statisztika kölcsönös párbajok egyértelműen jelzi, hogy a kedvenc elkötelezettség kell lennie házi – Bournemouth soha elvesztette egyik utolsó 5 játékok a Crystal Palace ellen. Az elmúlt hetekben azonban, hogy önmagában a talaj nem olyan slágerlista, hiszen már három mérkőzést egymás diadala nyerő.

Ha ránézünk a egészségi állapotát a díjak Eddie Howe sugároz boldogság, ott lenne egy teljes csapatot – Simon Ferenc már szolgált a mondat třízápasový és Max Gradel visszatért az Afrikai Nemzetek Kupája, így a mérkőzés is beavatkozni.

Sam Allardyce minden bizonnyal aggódni többet – játék valószínűleg nem Jeff Schlupp akik szenvednek kisebb seb egészség, így nem is Scott Dann, de hol kezdődik sem kizárt. Debut az új helyen az ő számlájára lehet tulajdonítani Patrick van Aanholt, aki befejezte a lépés Sunderland. Tábla is visszatérők afrikai bajnokságot, hogy Wilfried Zaha és Bakary Sako.

read more: http://bonusz-online.com